ROPECO a primit trofeul ”e-machines”, Gala Premiilor eFinance

La inceptul acestui an, echipa ROPECO a obtinut o noua distinctie pentru dezvoltarea de proiecte inovatoare. In mod sigur, cei 25 de ani de experienta confirma performantele companiei noastre pe piata din Romania.
In cadrul Galei Premiilor eFinance, ROPECO a primit trofeul ”e-machines” pentru dezvoltarea si promovarea pe piata locala a solutiei CASH DEPOSIT – RCD 50. Un multifunctional smart pentru numerar care asigura functionalitati surprinzatoare: creditare online a unui cont, monitorizarea in timp real a cash-ului disponibil si a sacilor cu numerar sigilati, minimizarea costurilor de cash in transit si alte functii importante.
‘’Cred ca aceste reusite reflecta de fapt viziunea noastra, aceea de a nu fi doar un furnizor de produse si servicii, ci si un partener prin care clientii nostri isi cresc la randul lor valoarea. Profit de aceasta oportunitate pentru a multumi clientiilor nostri pentru increderea acordata, pentru interesul marcat pentru inovație si pentru sansa de a ne pune in aplicare ideile.’’ , a spus domnul Iancu Bangheorghe, Director General Adjunct, in cadrul evenimentului.
Ne dorim sa perpetuam reusitele noastre si felicitam echipa Ropeco pentru implicarea de 100 %  in astfel de proiecte inovatoare!

_D4B7618_D4B7635_D4B7784